Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tuti nem láttál még ekkorát! Ez a gyümölcs mindenkit megdöbbentett a méretével

Óriási gyümölcs került be a Guinness Rekordok Könyvébe. Meghökkentő a súlya és a mérete is, nagyobb, mint egy újszülött baba.

Megdöntötte az eddigi gyümölcsrekordot az a grapefruit, amit Louisiana államban szüreteltek le egy családi farmon. A több, mint 3 kilogrammot nyomó citrusféle egyszerre a legsúlyosabb és 73 cm-es átmérőjével a legnagyobb méretű grapefruit lett a világon.

A grapefruit tulajdonosok, Mary Beth és Doug Meyer azt mesélték, az unokájuk vette észre az óriási gyümölcs érését, amelynek a méreteit látva ők maguk is megdöbbentek és tudták, egy igazi különlegesség növekszik a kertjükben. A tízéves gyümölcsfát állítólag semmilyen mesterséges anyaggal nem kezelték, hogy elérjék ezt az eredményt.

A grapefruit egy korábbi brazil rekordot döntött meg, a hirtelen jött sikernek pedig nagyon örülnek, de igazán fontosnak azt tartják, hogy az unokáikkal is megismertessék és megszerettessék a gyümölcstermelés szépségeit. Kíváncsian várjuk, mikor taszítják le a trónról a csivava méretű óriás citrusfélét.

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!