Grillpartira fel, avagy hogyan varázsoljunk tisztaságot sütés közben beltéren?

A Zewa innovációja, a Premium háztartási papírtörlő termékcsalád praktikus segítséget nyújt a legkülönbözőbb helyzetekben.

Tudtad, hogy grillpartikat nem csak a teraszon lehet tartani? Kapd elő kedvenc grillserpenyődet vagy akár elektromos grillsütődet, és költöztesd be a grillpartit a konyhába! Csirke, marha, halak és zöldségfélék egyaránt süthetőek, ugyanakkor a beltéri sütés is kiemelten igényli a szakács állandó figyelmét. A Zewa Premium ehhez elhozta nekünk az új Power-X technológiával ellátott háztartási papírtörlőjét, mely bármikor hű társunk lehet a konyhában eltöltött készülődés során.

Nincs többé csúszkálás az olajfoltokon: a Zewa Premium papírtörlők hatékonyan felitatják a sütés során keletkezett szennyeződéseket!

Zewa Premium Extra Long háztartási papírtörlő

A konyha és a grill takarítása nem kell, hogy bonyolult vagy időigényes legyen – főleg pár segítő kézzel együtt. A Zewa Premium innovációja megajándékozott minket a legnagyszerűbb papírtípussal, hiszen a nedvszívó képességüknek és szétfoszlás nélküli állaguknak köszönhetően többszöri felhasználást biztosítanak.

Fotó: Getty Images

Mivel tudjuk jól, hogy grillezés közben minden perc számíthat, mindent megteszünk, hogy partid méltó legyen. A következő néhány tipp segítségével a finom falatok mellett a ragyogó tisztaság is szerepet kaphat a grillparti során:

  • Papírozzuk elő a sütéshez a terepet: Sütés előtt készítsünk a tálakra papírtörlőket, melyek nedvszívó képességüknek köszönhetően elbánnak a felesleges olajjal és zsiradékokkal.
  • Zewa tipp: Ha a nyers húsról gondosan leitatjuk a fölösleges nedvességet egy Zewa Premium papírtörlővel a sütés előtt, ropogósabb sültet készíthetünk.
  • Viszlát ragadó üvegek és lefolyó olaj! A sütéshez használt olaj üvegét körbe tekerhetjük egy papírtörlővel, mint egy gallért helyezve az üveg nyakára. Így búcsút inthetünk annak, hogy az olaj minden alkalommal végigfolyjon az üvegünkön.
  • A teflonserpenyő tisztítása grillezés után: Használjunk ehhez Zewa Premium papírtörlőt és egy spatulát. A papír nagy hasznunkra lesz, mivel extra nedvszívó képességének köszönhetően elbánik minden zsír és a szennyeződés felitatásával.
  • Zewa tipp: Ha grillkocsit használunk, érdemes a grillezés után lefertőtlenítenünk zsíroldóval és strapabíró Zewa Premiummal, hogy a következő használat előtt is sterilek és használatra készek legyenek a grillrácsok.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!