Így lesz vállfából papírtörlőtartó!

Egy olcsó műanyag vállfa, ami másnak felesleges, nekünk éppen kapóra jöhet, főleg ha a konyhánkba szeretnénk praktikus papírtörlő-tárolót készíteni. (x)

Az álló papírtörlő-adagolók folyton felborulnak, nem igazán praktikusak, a falra fúrható monstrumokat pedig méretük és fix helyük miatt nem kedveljük. Egyébként is minek költenénk drága termékekre, amikor egy pár forintos vállfából mobilis és praktikus, ráadásul a saját stílusunkra szabott darabot készíthetünk?

Kellékek:

  • 1 darab vállfa
  • 1 méter csipke szalag
  • 1 fűrész vagy recés fogú kenyérvágókés
  • kétoldalas ragasztó

Költségek:

  • 1 darab vállfa a Jófogásról 29 forint
  • 1 méter csipke 250 forint
  • Összesen: 279 forint

Elkészítés ideje:

  • 10 perc

Nehézségi fok:

  • pofonegyszerű

A műanyag vállfát a Jófogáson lőttük az adagolóhoz. A színét mindenki úgy válassza ki, hogy passzoljon a konyha csempéjéhez. Mi élénk pirosat választottunk, melyet azért szerettünk volna kicsit visszafogni, a vállfát pedig romantikus, vidéki stílusra hangolni. Éppen ezért vásároltunk a rövidáru boltban egy méter csipkét, hogy azzal tekerjük körbe a vállfát. Először egy fűrésszel a vállfa vízszintes rúdját középen elvágtuk, így már rá lehetett fűzni a papírhengert. Második lépésként kétoldalas ragasztóval körbetekertük a vállfa másik két rúdját. Ezután óvatosan lehúztuk a ragasztó másik feléről is a védőréteget, és már kezdtük is felcsavarni a csipkét. Mivel a csipkéből maradt egy kevés, masnit készítettünk a vállfa nyakára. Kész is a papírtörlő-adagoló! Ugye nem volt nehéz? Az ára pedig magáért beszél.

Egy Jófogásért kattints ide

(x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek