Így reagált Gordon Ramsay, miután leszólták a szendvicsét

Gordon Ramsay a tévé után a TikTokot is meghódította, de fordult a kocka, és most őt szólták le, de alaposan. Pontosabban egy szendvicsét.

Gordon Ramsay halad a korral: tévéműsorai után rajongói a TikTokon is nyomon követhetik gasztronómiai munkásságát és éles ételkritikáit. A tévével ellentétben azonban a TikTok a kölcsönösségre épül, azonnal lehet reagálni egy-egy tartalomra, így most a séf is ízelítőt kapott saját mentalitásából: egy felhasználó Ramsay grillsajtos szendvicsét szólta le, de alaposan.

Az eredeti receptet Ramsay Uncharted című műsorában osztotta meg, amiben a séf körbeutazza a világot, hogy különböző kultúrákkal ismerkedjen meg az ételeiken keresztül (milyen eredeti), és ezt bemutassa a nézőknek. A @dishedit nevű felhasználónak azonban volt egy-két szava Gordon grillsajtos szendvicséhez.

De Gordon nem az az ember, aki megijedne egy kis kritikától, és reagált is az elégedetlen videóra. Először is azzal védekezett, hogy Tasmaniában volt, ahol nem volt grillje. Aztán a felhasználó a sajtválasztással sem értett egyet: Ramsay asiago és romano sajtot használt (ezek nem arról híresek, hogy könnyen olvadnának), ő ehelyett vegyesen használna asiago, romano és mozzarella sajtot, hogy olvadtabb, lágyabb legyen a végeredmény.

@gordonramsayofficial

#duet with @dishedit ouch. I didn’t have a grill !!! #ramsayreacts #tiktokcooks #grilledcheese

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Azonban a konstruktív meglátások sora itt nem ért véget, mert az sem tetszett a felhasználónak, hogy milyen vastagra vágta Ramsay a kenyeret, szerinte ugyanis túl vastagok lettek a szeletek. A séfnek erre is volt válasza, állítása szerint csak vastagon szelt kenyérhez tudott hozzájutni a helyszínen. A recept különlegessége, hogy kimchi is került a szendvicsbe, de @dishedit szerint a savanyúság íze túlságosan domináns ebben az összeállításban.

Ramsay szerencsére egyáltalán nem sértődött meg ezeken a tanácsokon, sőt, azt mondta, hogy a végeredmény nagyon is étvágygerjesztően néz ki.

Forrásunk volt.


Még több TikTok itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.