Itt vehetsz több ezer forinttal olcsóbb Gerbeaud-bejglit

Tavaly a Szamos szaloncukor volt a soros, most pedig a Gerbeaud-bejgli sokkal olcsóbb, ha résen vagy, és ott veszed meg, ahol a legjobban jársz.

Legendás, magas minőségű cukrászda karácsonyi terméke kerül jóval olcsóbban a polcokra: ezúttal a Gerbeaud bejglijét kaphatják meg saját márkás termékként jóval olcsóbban azok, akik az Aldiba látogatnak.

Az Aldikban sok ezer forinttal olcsóbb Gerbeaud-bejglit vehetsz

Míg tavaly a Tesco rukkolt elő a Szamos receptúra alapján készített szaloncukrával, idén az Aldi dobott egy nagyot: mostantól a Gerbeaud cukrászda bejglijét kaparinthatjuk meg náluk jóval olcsóbban, főleg, ha átszámítjuk a kilós árát.

Akár a mákos, akár a diós bejgliről is legyen szó, ha kilós egységáron vizsgáljuk, akkor a különbség csaknem 4000 forint. Igaz, a Gerbeuad kizárólag díszcsomagolásban értékesíti termékét, a diszkontos verzión viszont csak sima műanyag csomagolás található

– írja a Pénzcentrum.

Ennyi lesz az Aldiban

A friss akciós újság szerint az Aldiban december negyedikétől, azaz most vasárnaptól a készlet erejéig kapható lesz a Gerbeaud által fémjelzett diós és mákos bejgli. A termék 500 grammos kivitelben lesz megtalálható a polcokon 2.999 forintért, amit azt jelenti, hogy:

a kilós egységár 5.998 forint lesz az Aldiban.

És ennyi a Gerbeaud-ban

A cukrászda hivatalos oldalán szereplő információk szerint a diós és mákos bejgli 400 grammos kiszerelésben, igaz díszcsomagolásban 3.990 forintért (3.381 forint + 18% áfa) vihető haza, eszerint pedig:

a Gerbeaud-ban a kilós egységár 9.975 forint lesz.

Ha magadnak sütnéd:

Ez alapján elmondható, hogy a kilós egységár 3.977 forinttal több lesz a Gerbeaud-ban, azaz 66 százalékkal drágább lesz ott megvenni, mint a diszkontláncban.

Bejglivásárlásra fel!


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek