Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szereti Erzsébet királynő a pizzát?

Ha egyszer megkóstoltad, jó eséllyel életed végégig a pizza rabja leszel, de vajon az angol királyi család is szereti az olaszok egyik kedvenc ételét?

Katalintól, a cambridge-i hercegnétől egy kislány olyat kérdezett, amit valószínű még soha senki: Erzsébet királynő evett valaha pizzát?

Katalin nem félt kicsit bemaszatolni a kezét, és szívesen segédkezett egy közösségi kertben az ott szorgoskodó gyerekeknek, akik pizzához gyűjtöttek feltétnek valót. A hercegné kedélyesen beszélgetett a kis résztvevőkkel arról, hogy ki hogyan szereti a pizzát, amikor az egyik kislány megkérdezte tőle, hogy Erzsébet királynő evett-e valaha pizzát.

Bár Katalin nem tudott válaszolni a kérdésre, feltételezhető, hogy Erzsébetnek nem a pizza a kedvenc étele. Az ismeretes, hogy a királynő sokszor ugyanazt a típusú ételt választja az étkezéseihez, és határozottan kerüli a keményítőt, valamint a fokhagymát, amit Darren McGrady, egykori királyi séf mesélt el egy interjúban. A séf elmondása alapján Erzsébet nem igazán nagy evő, és jó eséllyel nem az olasz ételek megszállottja.

Az angol királyi családban a fiatalabb generáció étkezési szokásai már vélhetően mások, és George, Charlotte, valamint Louis később talán ugyanúgy fogja szeretni az olaszok egyik legfinomabb ételét, mint mi. A kis pizzakészítők hiányolták Katalin nagyobbacska gyerekeit, azonban ők nem tudtak jelen lenni, mert a királyi családban már egészen kis korban is a kötelesség az első: amíg Katalin pizzát sütött, George és Charlotte iskolában voltak.

Ezeket olvastad már?

via

címlapkép: Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!