Piacra dobtak egy fagyit, amitől a te hajad is garantáltan égnek állna

A chilis csokifagyival kezdődött, és még a céklás fagyival sem ért véget – a nem éppen édes alapanyagokból készülő fagylaltok listája szüntelenül növekszik, a sajtos makaróni nemzetközi világnapjának megünnepléseként most a gyerekek kedvenc étele is megkóstolható fagyi formájában.

A sajtos makaróni vagy angol nevén mac and cheese az amerikaiak egyik kedvenc étele. Bár otthon is elkészíthető, sokan kifejezetten egy márkára, az amerikai KRAFT sajtos makarónijára esküsznek, amely pont ugyanazon az elven készül el, mint egy instant leves: önts rá forró vizet, vagy főzd pár percig az előre elkészített tésztát és a hozzáadott narancssárga sajtport, és már kész is!

A KRAFT MAC AND CHEESE gyerekek millióinak kedvence, a sajtos makaróni népszerűsége miatt még saját világnapot is kapott, a KRAFT és a Van Leuuwen nevű márka pedig ezen felbátorodva úgy döntött, piacra dobja az első sajtos makarónis fagylaltot, amely az eredeti, instant változattal szemben nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, mesterséges színezéket és aromát.

Az interneten kommentelők véleménye nagyon megoszlik a nyári hűsítőt illetően: vannak, akik egyből elutasítják a sajtos fagyit, megakadva a furcsa ízesítésen, vannak, akik más, parmezános fagylaltra hivatkozva mondanának nemet a jeges csodára, de olyanok is akadnak, akik rögtön a bolt felé vennék az irányt a mintegy 12 dollárba (kb. 3600 forint) kerülő fagylaltosdobozért.

Mi jobb híján inkább ezeket a sajtos makarónikat ajánljuk nektek:


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!