Így néz ki a srác, aki 17 éve csak sajtos makarónit eszik

Gyakorlatilag amióta rendes ételeket ehet, azóta fogyaszt a fiatal fiú sajtos makarónit.

Austin Davis még csak húsz éves, de 17 éve nem hajlandó semmi mást enni,csak és kizárólag sajtos makarónit, amerikai nevén mac'n'cheese-t. A srác valószínűleg hasonló betegségben szenved, mint az a nő, aki kizárólag gyümölcsöt vesz magához, vagy a tini, aki csak sült krumplit.

A fiú nemrég dokumentumfilmet is forgatott magáról, ami eleinte viccesnek tűnik, ahogyan Austin undorodik a boltban sétálva a hústól, illetve a brokkolitól. Szerinte amúgy nagyon furcsa, ha egy ételnek nem sárga a színe. A közepén azonban elkezd komollyá válni és megmutatja, mennyire is rossz, hogy csak ezt az egyetlen egy ételt hajlandó enni. „Nem akarom azt mondani, hogy a rabja vagyok ennek a fogásnak, mert nagyon furcsán hangzik, de tény, hogy a testem egyáltalán nem képes befogadni mást.”

A kisfilmben az is látszik, hogy Austinsegítséget kér egy terapeutától, aki szerint egy gyermekkori trauma állhat az étkezési szokásai mögött. Szerencsére a fiatal férfi próbálja formában tartani magát, ezért hetente négyszer jár el bokszolni, ami nagyon dicséretes.

Szóval Austin tényleg nagyon próbálkozik, hogy legyőzze a betegségét. Mi nagyon szurkolunk neki, hogy sikerüljön, és minél hamarabb meg tudjon enni egy olyan ételt is, ami nem sárga. Addig is, ha kipróbálnád a mac’n’cheese-t, itt hagyunk neked pár receptet.

Mac 'n' Cheese baconnel

A sajtos makaróni, azaz a mac 'n' cheese nem csak az amerikaiak nagy kedvence, hanem az enyém is. Nyilván azért egy kis ropogósra pirított baconnel szeretem még megküldeni a végén, ...

3 sajtos Mac 'n' Cheese

A 3 sajtos Mac and Cheese tészta különleges, karakteres ízét a holland Frico Gouda, Edámi és a Maasdam sajt együttese adja.  A lágy, krémesem olvadó Gouda varázsolja a tésztát ...

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: iStock

3 sajtos Mac 'n' Cheese

Legújabb receptek

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Piros pecsenyeburgonya

Így fest a legízesebb maradékmentés: a pecsenyék kisült zsírjával süthetjük pirosra és ropogósra a főtt krumplit, ami ezáltal a legellenállhatatlanabb köretté válik. Szinte ...

Fogas Orly-módra

Klasszikus vendéglők közkedvelt halfogása az Orly, ami tulajdonképpen egy könnyed sörtésztában kisütött filé. A leginkább elterjedt verzió fogassal készül, de más omlós, fehér ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...