Ezt 9 másodperces tojáspucoló trükköt neked találták ki

Főtt tojást hámozni sokszor rémálomba torkollik, de ez a 9 másodperces tipp, ami épp pörög a közösségi médiában, téged is könnyen kihúzhat a csávából. Ha működik...

A legnagyobb mumusom, ha főtt tojást készítek egy finom rakott krumplihoz, vagy csak reggelire egy pirítóssal eszegetném, teljesen kikészülök, mire fogyasztható állapotba kerül, és sikerül megpucolni. Sosem megy zökkenőmentesen, vagy sikerül ügyesen megtörnöm, és kifolyik a sárgája, vagy pedig mire megszabadítom a kis apró héjaktól, addigra az életkedvem is elmegy, arról nem is beszélve milyen tortúra forrón leszedegetni róla.

Próbáltam már óvatosan kanállal megtörni, nedves kézzel lecsipegetni, de számos más tippet is végrehajtottam, majd inkább hagytam az egészet. Most azonban kikerült egy friss bejegyzés a Twitterre, ami bármely hozzám hasonló főzni vágyó szerencsétlen sorsát megoldja, ráadásul, kapaszkodjatok meg, 9 másodperc alatt! Nem, nem elírás, nem 9 percig kell szöszmötölni vele!

Ez valami zseniális tipp, nézzétek:

https://twitter.com/backt0nature/status/1213911544452403201?ref_src=twsrc%5Etfw

Szóval, ahogy a videóban is látható, a tojást mindössze egy pohárba kell tenni, amire gyorsan vizet engedünk, majd párszor erőteljesen megrázzuk, majd kivesszük a tojást és egyszerűen a tenyerünkbe helyezzük a pikk-pakk a héjból kicsúszó kész delikvenst. Az ötletet egyébként már korábban is felfedezték, mi is írtunk róla, de most nagyon bepörgött az interneten.

A bejegyzést megtekintők is lelkendeznek az "életmentő" trükköt látva. A 24.hu gyorsan tesztelte is a tippet, de ők nem voltak maradéktalanul elégedettek. Ti kipróbáljátok?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...