Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek voltak 2019 legnagyobb fogyásai

Az elmúlt egy évben rengeteg sikersztorit osztottunk meg veletek, amik közül most kiválogattuk a leginspirálóbbakat, hogy erőt adjanak az életmódváltáshoz.

Earl Stewart, -20 kiló

Ez a férfi tudja, hogyan kell bosszút állni stílusosan. Earl, mikor beleolvasott felesége naplójába, és meglátta, mennyire csúnya dolgokat ír férje alakjáról, úgy döntött, fogyókúrába kezd, és kigyúrja magát. A projekt annyira jól sikerült, hogy még a felesége is leadott pár kilót, most pedig boldogabbak, mint valaha.

Gemma Dobbing, -50 kiló

A brit nő egy év alatt vesztette el ezt a brutális tömeget, méghozzá azért, hogy az esküvője napján a tökéletes ruhát viselhesse. A nagy napon voltak olyan vendégek, akik nem ismerték meg Gemmát, annyira megváltozott.

Rachel Krebs, -45 kiló

A fiatal anyuka egy esküvői fotó után döntött úgy, hogy életmódváltásba kezd. Rachel első körben lemondott a cukorról és az alkoholról, és organikus ételekre váltott. A testmozgásra is odafigyelt, mostanra pedig egy testépítő is megirigyelné az izmait.

Norma Dibrell, -108 kiló

A fiatal utazásimádó lány akkor döntött az életmódváltás mellett, mikor egy légitársaság kijelentette, 200 kilós súlyával nem utazhat a járataikon. Norma kés alá feküdt, mozogni kezdett, és 92 kilóra fogyott.

Carlos Orosco, -215 kiló

Ez a férfi egy igazi hős. Mikor 296 kilót nyomott, az orvosa felhívta rá a figyelmét, hogy ha nem változtat, akkor pár éven belül biztosan meghal. Szerencsére Carlos rögtön fogyókúrázásba kezdett, és nemrég lefutotta a maratont.

Ezeket olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!