Csúnyán kigúnyolta kövér férjét, aki kemény bosszút állt

El sem tudjuk képzelni, mit érezhetett a férfi miután elolvasta a róla írtakat. Az biztos, hogy stílusosan állt bosszút.

Az biztos, hogy abból még semmi jó nem származott, ha valaki beleolvasott valaki naplójába. Ezt Earl Stewart is jól tudja, aki felesége kicsit füzetecskéjébe nézett bele az egyik nap. A nő gyakran írt verseket a férje túlsúlyáról, amik igen csak bántóak voltak Earl számára. Az egyikben például „haszontalan túlsúlyos papucsnak” írja le.

Így nézett ki Earl, mikor belekezdett az életmódváltásba.

Először Earl nagyon mérges lett és számon kérte a feleségét, amiből óriási vita lett percek alatt. „Teljesen megőrült. Hatalmasat veszekedtünk, és bár megpróbáltam megértetni vele, hogy nem azért írtam a verset, hogy megbántsam, éreztem, hogy nagyon rosszul esett neki a viselkedésem” – mesélte a feleség a Mirrornak.

Egy régi kép Earl feleségéről.

A nő elmondta, hogy azért kezdett bele az írásába, mert Earl is gyakran tett megjegyzést az ő súlyára, ami nagyon bántotta. „Egyetértett azzal, hogy nem kellett volna neki sem engem kritizálnia, mikor én híztam meg.”

Miután megbeszélték problémáikat Earl életmódot váltott. Sokkal egészségesebben kezdtek el étkezni és rendszeresen lejárt az edzőterembe. Ennek köszönhetően Earl 20 kilótól szabadult meg 3 hónap alatt és hatalmas izomzatra is szert tett. „Nem bántam meg a verset, mert a férjemnek hatalmas lökést adott és olyan pezsgést adott a házasságunknak, amire már régóta nagy szüksége volt.”

A történet tanulsága, azt hiszem annyi,hogy nem szabad senkit kigúnyolni a háta mögött, sokkal tisztább, ha szemtől szemben megbeszéljük a házastársunkkal, mi zavar minket. Ettől függetlenül hatalmas gratuláció jár Earl-nek, hiszen fantasztikusan néz ki és most már teljesen mindegy, miért is kezdett bele az életmódváltásba.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Mirror

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek