Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Azt mondták, meg fog halni a túlsúlya miatt, most lefutotta a maratont

Pár évvel ezelőtt még közel 300 kilót nyomott, elképesztő akaraterejének köszönhetően azonban, mára egy igazi sportember.

2015-ben, az akkor 43 éves Carlos Orosco még 296 kilót nyomott. A férfit orvosa ijesztette meg annyira, hogy úgy döntsön, életmódot vált. A doktor ugyanis közölte vele: ha nem változtat, akkor pár éven belül biztosan meghal. Carlos ezek után letette az alkoholt, a rossz ételeket egészségesre cserélte és átesett egy műtéten, ahol a gyomra nagy részét eltávolították. Hamarosan edzeni kezdett és négy év leforgása alatt, 215 kilótól szabadult meg.

Az egyik barátja ajánlott neki egy futóklubot, akikhez Carlos végül csatlakozott is. Eleinte csak 5 kilométeren versenyzett, később azonban folyamatosan növelte a távot, így sikerült végül eljutnia a maratonra, amit 6:31:14-es idővel teljesített.

Carlos számára a futás már közösségi élmény és elmondása szerint ez adta vissza az életét. Azt hiszem ez a férfi az élő példa arra, hogy sosem késő változtatni és nincs olyan, hogy lehetetlen. 

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!