Ez a fitneszblogger megmutatta, hogy még az ő teste sem tökéletes

A fitneszedző zseniális fotókat közöl arról, milyen is valójában a teste, ha nem nyúl bele Photoshop-pal, vagy nem feszíti be az izmait. Meglepő!  

Valószínűleg te is úgy gondolod, hogy a fitneszbloggerek teste maga a tökély, és tuti egyetlen hibát sem találni rajta, még akkor sem, ha nagyítóval keresed. Erre próbál most rácáfolni Hayley Madigan, akit bevállalós képeinek köszönhetően már 164 ezer ember követ Instagramon.

A kezdetek

Hayley-t tinikorában rendszeresen kritizálták vékony testalkata miatt. Húszas éveiben úgy döntött, hogy változtat ezen, és belevág a testépítésbe: gyorsan függővé vált, rengeteget edzett (napi kétszer!), és alig evett valamit. Az önsanyargatása gyorsan egészségügyi problémákhoz vezetett, Hayley menstruációja pedig 3 évig (!) kimaradt. Végül egy szakítás döbbentette rá, hogy ez így nem mehet tovább, és nem folytathatja tovább ezt az életmódot.

Pozitívumok

Azért a hatalmas sport iránti szeretetnek pozitív hozományai is lettek, hiszen Hayley elvégezte az egyetemet, ami után tesitanárként tevékenykedett, majd megszerezte a személyi edző képesítést is.

A változás

Miután felszedett magára néhány kilót, újra helyreállt a testében és lelkében a rend. Természetesen az edzéseket nem hagyta abba, bár már nem napi kétszer tolja. Ma már sokkal fontosabb az egészsége, mint a szálkás izomzata, így az étkezésére is odafigyel, és végre tápláló ételeket eszik, rendszeresen. Fotóival szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nem csupán a csontsovány, kidolgozott, szálkás test lehet szép. Továbbá azt is kiemeli, hogy hiába edz valaki rendszeresen, akkor sem feltétlenül makulátlan a teste, és igenis lehetnek striái, bőrhibái. Ez van! És?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek