Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a budapesti pizzázó is a legjobbak között van Európában

Hatalmas megtiszteltetés érte ismét a magyar gasztronómiát. Ezúttal egy népszerű olasz ételt készítő  vendéglátóhelyet díjaztak.

A Top 50 Pizza Awardot négy éve alapították meg, és azóta választják meg (az Olaszországon kívüli) Európa legjobb pizzakészítő éttermeit. A díjat olasz gasztronómiai szakemberek alapították és hagyományosan tavasszal hirdetik ki, idén azonban ez a koronavírus miatt mostanra tolódott. Ám emiatt cseppet sem szomorkodunk, hiszen a lényeg az, hogy ebben az évben egy budapesti pizzéria, a Belli di Mamma is felkerült a listára, egészen pontosan a 44. legjobb lett a kontinensen.

2019 februárjában megnyitottuk első pizzériánkat Budapesten és egy évvel később szeptemberben már azt ünnepeljük, hogy...

Közzétette: Belli di Mamma – 2020. szeptember 10., csütörtök

A magyar étterem csapata számára különösen nagy elismerés a díj, hiszen még két éve sincs, hogy ráálltak volna a pizzasütésre. A Belli di Mammában további klasszikus olasz fogásokat is megkóstolhatunk. Az étlapjukon szerepel még a panna cotta, a tiramisu vagy a La Caprese di mozzarella.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!