Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az anyuka úgy néz ki, mint egy 16 éves tinilány

A kanadai nőt rendszeresen nézik 3 gyermeke nagyobbik testvéreinek. 

Az Oroszországból származó, jelenleg Kanadában élő Valeria Lipovetsky-t rendszeresen nézik gyermekei idősebb testvérének, és a képek alapján tényleg letagadhatna minimum 15 évet, vagy talán még többet is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) által megosztott bejegyzés,

Mégis mi a titka?

A 30 éves anyuka saját bevallása szerint annak köszönheti fiatalos kinézetét, hogy rendszeresen táncol, és nagyon komolyan veszi bőrápolási rutinját. Valeria a The Sunnak elmondta, minden reggel C-vitamin-szérumot visz fel arcbőrére, esténként pedig hideg vízben zuhanyzik (pár másodpercig). Azért pedig, hogy az egész testén feszes legyen a bőre, egy kefével radírozza le az elhalt hámsejteket minden egyes nap. De azért a genetikáját se hagyjuk ki a sorból.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) által megosztott bejegyzés,

„Legyen bármilyen furcsa is, régebben nagyon zavart, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Szerettem volna, ha a koromnak megfelelően kezelnek, mostanra viszont megtanultam elengedni a dolgot. Sőt, élvezem, ha kamaszlánynak néznek” – mesélte Valeria.

Csak egy tánc

Természetesen Valeria a testmozgásra is odafigyel. Szerinte a tánc fantasztikusan formálja a testet, miközben jót tesz a lelkünknek is. Elmondása szerint ő a táncnak köszönheti kisugárzását.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!