Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A legtutibb karanténrandi-ötletek, ha romantikára vágynátok bezárva is

Szerelem karantén idején? Miért ne? Dobjátok fel az átlagostól eltérő ötletekkel a mindennapokat, addig sem unatkoztok!  
Hoztunk pár tippet, hogy dobjátok fel az unalmas hétköznapokat és a kapcsolatotokat. Egyszerű, otthoni, mégis izgalmas randitippeket hoztunk elsősorban azoknak, akik megtehetik, hogy házi karanténban legyenek. 
 
 

Legyetek együtt a konyhában (is)

Az önkéntes karantén elhozta az állandó sütés-főzést. Ha már egyszer mindenki a konyhában tevékenykedik, csináljatok egy konyharandit. Süssetek együtt pizzát, készítsétek együtt a vacsorát, a lényeg, hogy közösen csináljátok. 
 
 

Legyetek ti a következő Whitney Houston és Stevie Wonder!

 
A karaoke mindenhogy vicces dolog, hát még akkor, ha hangotok sincs. Remek időtöltés a nappaliban. Énekeljétek el egymásnak a kedvenc számaitokat gyertyafény és hangulatvilágítás kíséretében. Hát nem romantikus? Dehogynem! 
 

Próbáljatok ki olyat, amit eddig még soha!

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a legtöbben gyerekkorukban festettek utoljára. Épp itt az ideje, hogy a dolgozósarkot átalakítsátok egy kis festőműhellyé. Bontakozzon ki a karanténművészet!
 

Édes élmények

Mert romantikából és csokiból sosem elég, ez talán az egyik legjobb és legfontosabb aranyszabály. Csináljatok csokifondüt gyümölcsökkel. Garantáltan édes lesz az este! Ha erre nincs lehetőségetek, jöhetnek az édességek, akár közösen elkészítve is:
 
 

Spa? A fürdőben? Jöhet!

Naná! A rohanó hétköznapokban egészen nem jut annyi idő egymásra, mint amennyit szeretnénk. Most bepótolhatjátok az elvesztett napokat, heteket. Hangolódjatok egymásra a fürdőszobában is, illóolajok, illatos fürdőgolyók és gyertyák társaságában. 
 

Páros edzés!

Mindig is terveztétek, hogy egyszer elmentek egy páros edzésre? Tényleg nagy móka, amit most, otthon is átélhettek. Nézzetek körül a legnagyobb videómegosztó oldalon, és lessetek el néhány praktikát!
 
 
Egy a lényeg:

figyeljetek egymásra, tervezzetek, programozzatok, és ne hagyjátok, hogy a bezártság és a depresszió úrrá legyen rajtatok. Ha megtehetitek, hogy home office-ban dolgozzatok, munka után iktassatok be egy-két romantikus pillanatot, percet! Ha a párod nem maradhat otthon, önkéntes karanténban, akkor pedig hatványozottan figyeljetek az együtt töltött időre, hogy tartalmas legyen! 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!