Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennél gonoszabb tréfát még egy cég sem mert bevállalni a vegánokkal

Az egyik amerikai szendvicseket gyártó cég új vegán terméket dobott piacra, amihez egy igazán gonosz, mégis nagyon meggyőző reklámfilmet forgatott. 

A gyorséttermek folyamatosan próbálnak olyan termékekkel előrukkolni, amikkel a vegán vendégeiket is boldoggá tehetik. Persze vannak olyanok, akik csúnyán belebuknak ezekbe a kísérletekbe, de azért a legtöbben rengeteg új vendéget szereznek ínycsiklandó fogásaikkal. 

Nemrég a Subway is beszállt a harcba és úgy döntött, hogy árusítani kezdi az egyik legnépszerűbb szendvicsének, a húsgolyósnak vegán, húsmentes hús változatát. Természetesen az új termékhez új reklám dukál, ami szerintem nagyon hatásosra sikerült -  bár egy kicsit trollkodás a vegánokkal szemben. 

A cég kisfilmjében egy rakás vegánt hívnak meg, hogy teszteljék új terméküket. A vendégeknek láthatóan nagyon ízlik a húsmentes szendvics. Nagyokat hümmögnek és nyelnek, mikor a műsorvezető – mindenkit sokkolva – közli, hogy igazából nem is a húsmentes verziót falatozzák. A kóstolók egytől egyig elfehérednek, majd szerencsére a pár másodperc múlva a Subway egyik munkatársa elárulja, hogy csupán egy viccről van szó és természetesen teljesen vegán étel van mindenki kezében. 

Ennél jobban valószínűleg nem bizonyíthatta volna be a Subway, hogy tökéletesen sikerült leutánozniuk a hús ízét. 

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: YouTube 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!