Elképesztően finom újdonsággal hódít Magyarországon a KFC!

Hatalmas újítással jelentkeznek a magyar KFC éttermek, az ország vendéglátó egységeiben mostantól, különleges ízesítésű vega burger és tortilla is kapható lesz. 

Vegatáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyaroszági KFC. A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét a KFC a világszerte ismert, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti.
Az étteremhálózat a növekvő vásárlói visszajelzések alapján döntött az új vegetáriánus ételek bevezetéséről. A ciprusi halloumi tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készül. A KFC azért választotta ezt a sajtot, mert lágy szerkezete ellenére sem folyik szét vagy olvad meg grillezés közben, a szeletek pedig sütés után szép, aranybarna kérget kapnak.
Kiválóan illik a Halloumi Burger többi hozzávalójához, az ízletes, szarvasgombás szószhoz, a friss jégsalátához és rukkolához. Ezek mellé zamatos koktélparadicsom és lilahagyma-saláta is kerül a pirított zsemlébe.
Mostantól a népszerű Twisterből is elérhető húsmentes változat, ami szintén halloumival készül. A KFC vegetáriánusok számára is alkalmas kínálata jelentősen bővül az újítással. A Halloumi Burger és Twister 2019. július 2-től elérhető minden magyarországi KFC étteremben és házhoz szállítva is.
„A vendégeink elégedettsége kiemelt szempont számunkra, ezért fontos, hogy minőségi és friss alapanyagokból készült ételeket kínáljunk nekik, elérhető áron. A visszajelzéseik alapján döntöttünk úgy, hogy bővítjük vegetáriánus kínálatunkat és bevezetjük a Halloumi Burgert és Twistert. Bízunk benne, hogy az új ételek a kulináris élvezetek, az ínyenc sajtok kedvelői és a vegetáriánusok kedvencei lesznek. ” – mondta Juhász Nándor, a KFC marketing vezetője.
A KFC ételei egyedi ízüket annak köszönhetik, hogy kizárólag ellenőrzött, friss hozzávalókból készülnek. Helyi beszállítóktól, megbízható gazdaságokból heti több alkalommal érkezik friss csirke és zöldség az éttermekbe, amit közvetlenül felszolgálás előtt készítenek el az éttermek munkatársai.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?