Véget ért #HÁZIMENZA receptversenyünk - nézd meg kik lettek a nyerteseink!

Aki idáig nem főzött és sütött otthon, mostanra annak is bele kellett, hogy jöjjön a hétköznapi rutinba. Oszd meg másokkal is egyszerűen elkészíthető ételed és nyerj!

Mostani receptversenyünk alkalmával csak arra kértünk titeket, minél egyszerűbb, kevés alapanyagból készített ételt készítsetek és töltsetek fel az oldalunkra. Most a versenyt lezártuk, ha érdekel kik lettek a nyertesek, görgess le a cikk végére, ha szeretnéd tudni, hogy zajlott a játék, nézd meg itt:

#HÁZIMENZA csoportunk létrehozásával az volt a nem titkolt szándékunk, hogy egymásnak segítsünk a mindennapos főzések során, ihletet adjunk, és merítsünk egymás ételeiből. Szeretnénk egy lenyomatot készíteni erről a nem mindennapi helyzetről, amibe kényszerültünk, ezeket a recepteket és sztorikat meg kell őrizzük, de nemcsak az emlékeinkben, hanem itt, az oldalon is. Töltsétek hát fel minél több könnyen és kevés alapanyagból elkészíthető ételetek receptjét, és nyerjétek meg akár a főnyereményünket, egy multifunkcionális konyhai robotgépet!

Ez volt az első videónk a csoportban, nézzétek meg:

Játssz és nyerj!

Süss, főzz pár alapanyaggal egyszerű és gyors ételeket, töltsd fel a recepted az elkészült fogás fotójával együtt a Nosalty-ra, és nevezd be #HÁZIMENZA receptverseny elnevezésű játékunkba!

A játék időtartama: 2020. április 2 – május 10. 23:45

A díjak kihirdetésének időpontja: 2020. május 11., hétfő 14:00

Így játszhatsz:

Ha még nem tetted meg, Regisztrálj a Nosalty.hu oldalán, keresd meg a „Beküldés” menüpontot, és töltsd fel kevés összetevős recepted képpel együtt. A fűszereket, ízesítőket nem számítjuk bele az alapanyagok sorába, csak a fő hozzávalókat! A feltöltött receptedet a Nosalty.hu szerkesztői a honlap követelményeinek megfelelően ellenőrzik, jóváhagyják. Ezek után indulhat a játék. A már aktív recepted alatt megjelenik egy kék „Benevezek” gomb. Kattints rá, és indulj a #HÁZIMENZA receptversenyünkön, ahol megnyerheted az értékes ajándékok egyikét.A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

Díjazottak kiválasztása:

A beküldött egyszerű és gyors receptek közül a Nosalty szerkesztői választják ki az első 3 helyezettet. A különdíjat a legtöbb szavazatot kapott recept nyeri el.

Nyeremények:

1. díj: 1 db multifunkcionális konyhai robotgép

2. díj: 1 db Nosalty csomag (1-1 db Nosalty-s konyhai kesztyű, kötény és szövet szatyor)

3. díj: 1 db Nosalty csomag (1-1 db Nosalty-s konyhai kesztyű, kötény és szövet szatyor)

Különdíj: 1 db Nosalty csomag (1-1 db Nosalty-s konyhai kesztyű, kötény és szövet szatyor)

Játékunk lezárult, íme a nyerteseink:

  1. helyezett: https://www.nosalty.hu/recept/hummuszos-sargarepa-pite
  2. helyezett: https://www.nosalty.hu/recept/litvan-ceklaleves
  3. helyezett: https://www.nosalty.hu/recept/sved-nyunyos-csokis-suti-kladdkaka

Különdíjas: https://www.nosalty.hu/recept/brokkolis-maccheese

Címlapról ajánljuk

További cikkek