Az egészséges ebéd házhoz jön!

Decemberi pluszkilók, januári rohanás, téli melankólia – nektek is ismerős? Egy könnyű, egészséges, csupazöld ebéd azonban garantáltan megszünteti minden gondotokat! Íme, a FreshBox!

A munkába járók állandó problémája a munkahelyi ebéd. Aki nem otthonról viszi magával, az rendel, vagy a munkahelyi ebédlő választékából próbál valami finomat összeállítani. Ez sokszor egyáltalán nem könnyű, pláne, ha az is szempont, hogy egészséges, könnyű ebédünk legyen, és nem kívánjuk a délután hátralévő részét az asztalra borulva túlélni. Mi a NoSaltynál sokféle ételkiszállítót kipróbáltunk már, párat megtartottunk, sokat örökre elfelejtettünk, de akárhányszor salátázni támadt kedvünk, bajban voltunk. Ma azonban igazi különlegességre bukkantunk a Freshbox csapatának személyében. Az étterem vezérelve, hogy friss, egészséges, finom, könnyű ebédet szállítson ki. Étlapja viszonylag egyszerű – 3 fajta leves, 6-féle szendvics, 11 saláta, grillezett húsok és halak, egészségkoktélok, plusz a salátabár, ahol mi magunk állíthatjuk össze a nekünk tetsző tálat.

{ GALÉRIA = title:Eb%C3%A9d%20%C3%A9s%20vacsora%20a%20freshboxb%C3%B3l, 0,1,2,3,4,5,6,7,8 }

Nincs túl jó tapasztalatunk a „rendelős” salátákkal, különösen ilyenkor télen, hiszen a fél világon átutaztatott, fonnyadt jégsaláták és kásás paradicsomok nemcsak, hogy nem finomak, de vitaminértékük a nullával egyenlő. Pont ezért okozott kellemes meglepetést a Freshbox. Már a csomagolással kezdődött, hiszen a megszokott, 2 méter sztaniollal áttekert műanyag doboz helyett ízléses kartonban érkezett a hatalmas adag saláta, amelyet egyébként egyikünk sem bírt egyszerre megenni, a délután folyamán azonban jó volt rájárni. A zöldségek valóban frissek voltak, első pillantásra meg tudtuk állapítani, hogy nem az előre fóliázott salátamixszel van dolgunk, valamint a hal és a csirkemell sem ért meg 3 fagyasztást és kiolvasztást (később utánanéztünk a honlapon, a frissesség oka, hogy hazai gazdálkodók termékeivel és a budaörsi halpiac friss árujával dolgoznak).

A levesek kevésbé nyűgöztek le minket, igényeltek némi utánfűszerezést, de érezhető volt rajtuk, hogy valódi alapanyagokat és nem mesterséges porokat használtak az elkészítésnél. A frissen facsart zöldség- és gyümölcslevek viszont döbbenetesen finomak voltak – ráadásul a sűrű, csupavitamin-levek akár leves helyett is fogyaszthatóak. A tojáshabos-camembert-es szendvicset vega kollégánk imádta, akárcsak a desszertként rendelt crumble-t. Szóval, ha legközelebb valami frisset, könnyűt és egészségeset szeretnénk, tudjuk, hogy honnan kérjük! Ha pedig maratoni munkanap van, és az este bent ér az irodában, akkor is számíthatunk rájunk – este 10-ig nyitva vannak, így a nyugodt álmot biztosító pillekönnyű vacsorát is az ajtónkig hozzák a hét bármelyik munkanapján!

A Freshbox kínálaltát itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek