4-féleképpen is hasznot húzhatsz a görögdinnye héjából

Ha már úgyis megvettünk egy egész, dundi görögdinnyét, ne pazaroljuk el egy részét sem, hasznosítsuk a húst és héjat egyaránt – mégpedig az alábbi módokon.

Arról nem is beszélve, hogy manapság komoly beruházásnak számít megvenni egy egész görögdinnyét, más okunk is lehet a teljes gyümölcsöt felhasználására. Hajthat minket a kreativitás vagy a „semmit nem dobunk ki” jól ismert elve, mindegy is: a lényeg, hogy amikor felmerül bennünk ez a megmentési vágy, akkor legyen valami a kezünkben, ami segítséget nyújt az egész görögdinnye felhasználásához. Remélhetőleg az alábbi kis iromány épp ilyen lesz majd.

Nézd meg galériánkban az egész görögdinnye felhasználásának módjait!

Ezekben a receptekben hasznosíthatod a héjat:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári receptötlet vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...