Édes kis macaron találkozása a pálinkával

Finomabbnál finomabb falatok, pálinkaválaszték, játszóház, kézműves udvar és színvonalas előadók – ezt mind megkaphatjuk az ősz beköszönte előtt aZsindelyes Pálinka Fesztiválon!

Szeptember 1-jén újra Zsindelyes Fesztivál Érpatakon

A Zsindelyes Pálinkafesztivált idén már hatodszorra rendezik meg, évről évre egyre nagyobb sikerrel. Míg 2010-ben 12 ezer fő vett részt az eseményen, tavaly már 15 ezren voltak kíváncsiak rá!Rengeteg érdekes programmal, újdonsággal, fellépőkkel várják idén is a látogatókat. Közel50 hagyományos terméket és ételt, italt előállító mester lesz a Fesztiválon, akik szívesen megtanítják az érdeklődőket a kosárfonásra, ékszerkészítésre, csizmavarrásra, patkókovácsolásra, de akár mézeskalács-szíveket is lehet díszíteni.

Még több információ a Fesztiválról itt >>

Macaronnal erősítve!

„Számtalan attrakcióval találkozhatnak a hozzánk látogatók! A rendezvény gasztronómiai jellegét erősíti a macaronok kóstolója. A macaron nemzetközi őrületnek örvendő, első ránézésre habcsókot idéző különleges desszert, elsősorban darált mandulából, tojásfehérjéből és cukorból készült, kb. 3 cm átmérőjű pici sütemény, amely a fesztivál esetében Zsindelyes Pálinkával ízesített krémmel lesz összetapasztva. Az olasz eredetű különleges édességet a helyszínen a nyírbátori Csekő Cukrászda fogja elkészíteni és szervírozni, így érdemes lesz felkeresni a standjukat, hogy megkóstolhassák a pálinkás kis macaronokat, szilva, barack és meggy ízben. Sőt, Csekő Balázs, a cukrászda tulajdonosa macaron-fagylaltokkal kísérletezik, így egy abszolút egyedülálló cukrászati alkotást kóstolhatnak meg elsőként a Zsindelyes Fesztivál látogatói!” – nyilatkozta Juhász Miklós marketingigazgató.

Még több információ a Fesztiválról itt >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!