Édes kis macaron találkozása a pálinkával

Finomabbnál finomabb falatok, pálinkaválaszték, játszóház, kézműves udvar és színvonalas előadók – ezt mind megkaphatjuk az ősz beköszönte előtt aZsindelyes Pálinka Fesztiválon!

Szeptember 1-jén újra Zsindelyes Fesztivál Érpatakon

A Zsindelyes Pálinkafesztivált idén már hatodszorra rendezik meg, évről évre egyre nagyobb sikerrel. Míg 2010-ben 12 ezer fő vett részt az eseményen, tavaly már 15 ezren voltak kíváncsiak rá!Rengeteg érdekes programmal, újdonsággal, fellépőkkel várják idén is a látogatókat. Közel50 hagyományos terméket és ételt, italt előállító mester lesz a Fesztiválon, akik szívesen megtanítják az érdeklődőket a kosárfonásra, ékszerkészítésre, csizmavarrásra, patkókovácsolásra, de akár mézeskalács-szíveket is lehet díszíteni.

Még több információ a Fesztiválról itt >>

Macaronnal erősítve!

„Számtalan attrakcióval találkozhatnak a hozzánk látogatók! A rendezvény gasztronómiai jellegét erősíti a macaronok kóstolója. A macaron nemzetközi őrületnek örvendő, első ránézésre habcsókot idéző különleges desszert, elsősorban darált mandulából, tojásfehérjéből és cukorból készült, kb. 3 cm átmérőjű pici sütemény, amely a fesztivál esetében Zsindelyes Pálinkával ízesített krémmel lesz összetapasztva. Az olasz eredetű különleges édességet a helyszínen a nyírbátori Csekő Cukrászda fogja elkészíteni és szervírozni, így érdemes lesz felkeresni a standjukat, hogy megkóstolhassák a pálinkás kis macaronokat, szilva, barack és meggy ízben. Sőt, Csekő Balázs, a cukrászda tulajdonosa macaron-fagylaltokkal kísérletezik, így egy abszolút egyedülálló cukrászati alkotást kóstolhatnak meg elsőként a Zsindelyes Fesztivál látogatói!” – nyilatkozta Juhász Miklós marketingigazgató.

Még több információ a Fesztiválról itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...