David Beckham 50 ezer fontos kerti konyháját szívesen kipróbálnánk

David Beckham 50 ezer fontos kerti konyhája nálunk biztosan bekerült a top 5 celebkonyha közé, ahol bármikor szívesen főznénk...vagy vendégeskednénk!

David Beckham és felesége, Victoria Beckham sosem voltak szégyellősek, már hosszú évtizedek óta a nyilvánosság előtt élik az életüket, most pedig az otthonukba, egyenesen a kanapéjukra is beinvitálták a kamerákat legújabb, Beckham című Netflix-sorozatukban. A szériát maga David rendelte, így semmi olyan nem került bele, amit ne akartak volna maguktól is elmondani vagy megmutatni, de így legalább megleshettük, hogy tölti az idejét a család. Kiderült, a főzés igencsak fontos helyet foglal el az életükben, ráadásul mindezt egy elképesztően fényűző, 50 ezer fontos (közel 22 millió forintos) kültéri konyhában teszik.

David ugyanis szakács fiához, Brooklynhoz hasonlóan nagyon jól főz (étkezési szokásait és diétáját látva Victoriával kapcsolatban vannak fenntartásaink ezen a téren khm...).

Bár a botrányaik és a megcsalás is szóba került a sorozatban, minket inkább az kötött le, amikor az egyik epizódban David elárulta, a legtöbb hétvégéjét azzal tölti, hogy az 50 ezer fontos BBQ-sátrában főz, amely egy 12 személyes asztallal és egy hatalmas grillsütővel van felszerelve. Ezt szemlélteti is a sorozatban: miközben gombát süt, és sültet készít vacsorára, bemutatja pazar főzőkuckóját.

„Szombat reggelente itt sürgök-forgok, ez az én menedékem" - mondja.

Délelőtt 11-től este 9-10 óráig itt vagyok, néha tovább is, és csak grillezek! Csak ennyit csinálok, hozom az iPadet, nézem a focit.

Az igencsak borsos árú szabadtéri konyhát valójában a híres haver, a filmrendező Guy Ritchie cége, a The WildKitchen tervezte, és egy The WildTable nevű szabadtéri grillt tartalmaz, amelyet maga Ritchie úgy jellemzett, mint „a főzés, az összejövetelek és az étkezés vadonatúj módját". Az információk szerint a grill üvegfedele alatt lehet faszenet vagy fát égetni, a füstöt pedig egy füstcsatornán keresztül vezeti el a berendezés. Egy négyszemélyes változat ára 2500 font körül mozog, míg egy olyan 12 személyes modell, mint amilyen Bechaméknél is van, 50 ezer fontot kóstál.

David pazar szabadtéri konyhája WildTent sátorral is rendelkezik, amely visszahúzható vásznának és keményfa padlójának köszönhetően biztosítja, hogy az év bármely szakában el lehessen itt költeni egy vacsorát. Beckham korábban már bemutatta a lenyűgöző berendezést az Instagramon, miközben hozzátette, hogy a grillen sütött hal messze a legjobb volt, amit valaha evett.

Bár a rajongók most először kaphatnak intim betekintést Beckham főzés iránti szenvedélyébe, legidősebb fia és szakácstársa, Brooklyn elárulta, hogy ez egy régi szenvedélye, ami hatással volt az ő pályaválasztására is.

„Felnőttként apám mindig is imádott a konyhában tevékenykedni" - mondta Brooklyn az Insidernek. „És nagyon kicsi babaként volt szerencsém vele együtt utazni a világban, és különböző konyhákat kipróbálni. Azt hiszem, a főzés és a különféle konyhák kipróbálása iránti szeretetemet egyértelműen az apámtól örököltem.”

Forrásunk volt.

Címlapkép: Getty Images/Marc Piasecki/WireImage


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.