David Beckham éttermet nyit

Sőt, nemcsak éttermet, de egyenesen egy egész étteremláncot. A focilegenda egyik jó barátjával, a tévés sztárséf Gordon Ramsay-vel is összetűzésbe kerülhet emiatt.

Egy évvel ezelőtt Beckham és Ramsay közösen terveztek éttermet nyitni Londonban, ám a "nyugdíjba" vonult sportoló végül kihátrált a projekt mögül. Ezzel párhuzamosan leigazolt a Las Vegas-i Sands Corporationhöz, az együttműködés keretén belül a mamutcég ázsiai vendéglátóegységeit fogja reklámozni.

A pletykák szerint ezzel a céggel közösen nyitna az Egyesült Államokban egy több étteremből álló láncot is, amely a Beckham Bisztrója nevet viselné. A focista egyébként nagy gasztrorajongó hírében áll, és jó barátságot ápol a világ egyik leghíresebb televíziós séfjével, Gordon Romsay-vel. Mivel ez utóbbi is több üzleti érdekeltséggel rendelkezik Amerikában, a bulvárlapok szerint Beckham új vállalkozása egymás ellen hangolhatja a két celebet.

(via FirstWeFeast)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.