David Beckham éttermet nyit

Sőt, nemcsak éttermet, de egyenesen egy egész étteremláncot. A focilegenda egyik jó barátjával, a tévés sztárséf Gordon Ramsay-vel is összetűzésbe kerülhet emiatt.

Egy évvel ezelőtt Beckham és Ramsay közösen terveztek éttermet nyitni Londonban, ám a "nyugdíjba" vonult sportoló végül kihátrált a projekt mögül. Ezzel párhuzamosan leigazolt a Las Vegas-i Sands Corporationhöz, az együttműködés keretén belül a mamutcég ázsiai vendéglátóegységeit fogja reklámozni.

A pletykák szerint ezzel a céggel közösen nyitna az Egyesült Államokban egy több étteremből álló láncot is, amely a Beckham Bisztrója nevet viselné. A focista egyébként nagy gasztrorajongó hírében áll, és jó barátságot ápol a világ egyik leghíresebb televíziós séfjével, Gordon Romsay-vel. Mivel ez utóbbi is több üzleti érdekeltséggel rendelkezik Amerikában, a bulvárlapok szerint Beckham új vállalkozása egymás ellen hangolhatja a két celebet.

(via FirstWeFeast)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.