Brooklyn Beckham szerint séfként lehet 470 milliós autója

Mindössze 375 darabot gyártottak abból az autóból, melyben Brooklyn Beckhamet kapta lencsevégre az egyik híres TikTok-felhasználó, aki arról kérdez luxusautókkal közlekedő embereket, miből keresik a kenyérre pontosabban a luxusautóra valót. David Beckham fia olyan választ adott, amely igencsak megosztotta a közönséget.

David és Victoria Beckham fia igazi aranyéletet él: Brooklyn Beckham néhány hónapja vette feleségül a világ egyik leggazdagabb emberének (Nelson Peltznek) lányát, a 23 éves srác pedig valószínűleg sosem nélkülözött világhírű szüleinek köszönhetően.

A pandémia alatt Brooklyn saját főzős videók gyártásába kezdett, amelyek hamar igen sikeresek lettek. Beckham még saját gasztrosorozatot is indított, a videók legyártása azonban közel sem volt olcsó mulatság, a 24.hu cikke szerint ugyanis egy-egy tartalom 100 ezer dollárba került, és egy 62 fős stáb dolgozott azon, hogy Brooklyn bemutathassa séftehetségét. Nemcsak a 8 perces epizódok költségvetésével volt a gond, a kritikusok szerint Brooklyn Beckhamnek a gasztronómia alapfogalmaival is problémái voltak, hiába főzött együtt világhírű séfekkel.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

A korábban modellkedéssel és fotózással is foglalkozó Brooklyn most egy híres TikTokker, bizonyos Daniel Mac videójában tűnt fel, aki azzal lett híres, hogy luxusautókban ülő embereket kérdez meg arról, mivel foglalkoznak.

A videó készítője először fel sem ismerte Brooklyn Beckhamet, aki egy 1 200 000 dollárt (nagyjából 477 millió forintot) érő McLaren P1 autóban ülve azt válaszolta, séfként keresi a kenyerét, munkájában pedig igyekszik a legjobbat nyújtani.

A videó nézőinek több sem kellett, máris elkezdtek özönleni a hozzászólások a bejegyzés alatt, amelyek leginkább Brooklyn válaszát voltak hivatottak kétségbe vonni.

„Séf? Haha... Tavaly még fotós volt” – írták egy hozzászólásban.

„Hogy mivel foglalkozom? A szüleim gazdagok, szóval csak úgy elvagyok” – írta egy másik kommentelő, véleményét pedig sokan osztották, többek szerint ugyanis eddigi tapasztalatai alapján elég merész lenne azt mondania magáról, hogy séf, másfelől pedig nonszensz, hogy ebből a foglalkozásból valaki egy ilyen autót engedhessen meg magának.

Címlap: Instagram/BrooklynBeckham


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

3 meggymagozási módszer, ha macera nélkül úsznád meg a folyamatot

Eljött a nyárnak az az időszaka, amikor kilószám kell megtisztítanunk a meggy és a cseresznye bordó szemeit. A magozás ugyan nem egy bonyolult folyamat, de mivel gyakran akár órákig is eltarthat, jobb, ha néhány trükkel és aprósággal megkönnyítjük a saját dolgunkat. A meggymagozásra több lehetséges módszer is adott: nézzük, kézzel, késsel vagy evőpálcikával járunk a legjobban!

Lakos Benedek

További cikkek