Victoria Beckham megmutatta az edzését...és félmeztelen Davidet is villantott

Victoria Beckham bepillantást engedett követőinek edzésébe, és még férje, David is felbukkant az Instagram storyban.

Az ex Spice Girlből divattervezővé avanzsált Victoria Beckham mindig is híres volt alakjáról, diétájáról sokszor cikkeznek a lapok, vasárnap pedig Instagramján azt is megmutatta követőinek, hogy milyen edzéssel tartja karban a testét az ötvenhez közelítve. A kulisszák mögötti képeken pedig az edzés dokumentálója, maga David Beckham is felbukkant.

Victoria Beckham megmutatta az edzését…és félmeztelen Davidet is villantott, fotó: People

„Az erőnléti edzések korszakát élem" - írta Victoria az Instagramon egy nyújtás közben készült selfie fölé, ami ékes bizonyítéka, hogy edzés közben sem mond le a stílusos megjelenésről, és szokáshoz híven egy fekete színű edzőruhát visel, amihez fehér-rózsaszín tornacipőt húzott.

Minden szakasz előtt és után kulcsfontosságú a [mobilizálás] és a nyújtás - folytatta. A regenerálódás ugyanolyan fontos, mint maga az edzés!

Egy következő fotón Beckhamet épp edzés közben kapta lencsevégre, nem más, mint férje, David Beckham, akinek távoli, és nem mellesleg félmeztelen alakja a tükörben tűnik fel. A story-t, amin a 47 éves futballista csak egy sapkát visel, pólót nem, a felesége csak két nevető emojival kommentálta.

„Ezután következik az edzésem, amit napról napra variálok, hogy a test különböző területeire koncentráljak" - írta még. „Ma a felsőtestem erőnlétén dolgozom, ellenálláson alapuló gyakorlatok kombinációjával".

Megjelent a háttérben David és kockahasa is, fotó: People

Posh Spice az edzés után megosztott egy képet a Puori márkájú „edzés utáni turmixáról" néhány mandula és banán kíséretében. „Segíti az izmok regenerálódását és növekedését, és imádom, hogy ez minimálisan feldolgozott, GMO, rovarirtó szer és hormonok nélkül" - osztotta meg Beckham.

Azért is különleges, hogy együtt láthatjuk a házaspárt az edzőteremben, mert Victoria 2017-ben a The Sunday Timesnak elmondta, inkább egyedül edz, mivel „ez az egyetlen idő a nap folyamán, amit magamra szánhatok".

„Senki sem jön be az edzőterembe, senki sem követ oda egy laptoppal" - mondta akkor. „Ha túl sokáig állok a konyhában, akkor laptopok úsznak felém. Valaki mindig szeretne valamit jóváhagyatni, valamit aláíratni" - magyarázta Victoria. „A gyerekeken kívül senki sem mer bejönni a tornaterembe." Úgy tűnik, azért változnak a dolgok, és néha a férje is csatlakozik hozzá az edzőteremben, legalább néhány kép erejéig.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!