7 mennyei chilis bab, ha valami csípősre vágysz

A chilis bab remek étel, hiszen nem kell őrizgetni, lényegében elkészíti saját magát, ennek ellenőre, nagyon finom, így ha nem szeretnénk sok időt a konyhában robotolni, tökéletes választás.

 1. 1.

  Gyors chilis bab

 2. 2.

  Chili con carne Katharosz konyhájából

 3. 3.

  Chili Con Carne egyszerűen

 4. 4.

  Régimódi chilis bab

 5. 5.

  Chili con Carne DoGGmától

 6. 6.

  Ráérős chili con carne

 7. 7.

  Sör nélküli chilis bab

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Így lehet gyönyörű házi zöldségeskerted egyszerűen

Hiába lehet lassan a szezon legjobb zöldségeit megkapni a piacon és a zöldségesnél, sokan lehetnek, akik az egyre magasabb árak miatt inkább maguk nevelnék fel az idei koktélparadicsom-palántákat, vagy termesztenének otthon friss paprikát. Adunk pár tippet, amivel te is csodás kis kertet készíthetsz akár az erkélyre is.

Masszi- Rigó Csilla

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek