Cantuccini minden esetre

Cantuccini

Imádjuk ezt az olasz, mandulás biscottit. Ízbolygónál talált recept alapján készítettem, kapásból dupla mennyiséget: egyik felébe mandula, a másik felébe mogyoró került.

Cantucci vagy cantuccini 3.

Bár ez a ropogós csemege az olaszok (Vinsanto) borba mártogatós kedvence, mi Görögországban ettünk először ilyen süteményt. Először az alapreceptet teszteltem, de a fantáziám már ...

Epres-csokis cantuccini

Ezt az olasz eredetű kekszet már gasztroajándéknak titulálom, mert nagyon változatosan lehet elkészíteni, és igen finom! Szoktam vajjal is készíteni, de ez a megoldás költségkímélőbb ...

Fahéjas-mogyorós cantuccini

Házigazda anyukám ugyan német, de teázási szokásait tekintve teljesen alkalmazkodott Angliához. Mindig fekete teát iszik tejjel (belőlem a dolog mindkét része heves ellenérzéseket vált ...

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...