michelin-csillag

Így újult meg a világ egyik legjobb étterme a Föld...

Mauro Colagreco olasz-argentin szakácsként a világ egyik legjobb éttermének, a három Michelin-csillagos Mirazurnak a séfje. A hely nemrég teljes átalakuláson ment át, most pedig mi is tanúi lehetünk annak, mi minden történik akkor, amikor a tökéletes étterem vezetője rányom az 'újratervezés' gombra.

Nosalty

8 női séf, akik a feje tetejére állították a világot

Egy férfiak uralta világban sokak számára nehéz lehet nőként a csúcsra jutni, az elmúlt években azonban egyre több nő bizonyítja be, hogy van helye a legjobbak között. Így van ez a gasztronómiában, ahol szintén egyre több tehetséges nő mutatkozik be a világ előtt. Most azokat a gasztronómiai arcokat gyűjtöttük össze, akikre az egész világnak érdemes figyelnie.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Van-e új a nap alatt? 6 izgalmas új étterem a...

A balatoni gasztronómia évről évre egyre színesebb képet mutat. Míg minden szezonban nagy port kavarnak az aktuális szállás-, strandbelépő- és lángosárak, nem telik el év figyelemreméltó új helyek bejelentkezése nélkül. Hat új hely hat különböző stílusban, avagy csúcsgrill, Bíró Lajos-féle óriási rántott hús és kultúrbüfé a Balaton körül.

Nosalty

További cikkek