Ronaldo konyhája épp olyan, mint a játéka, precíz és pontos

Gyönyörű ingatlanban él a népszerű sztárfocista, Ronaldo. A konyha igazán egyedi jegyekkel rendelkezik.

Cristiano Ronaldo nemrégiben vásárolt magának egy mesés ingatlant, ami Manchesterben található. Bár a ház kívülről egyszerűnek tűnik, beltere rengeteg meglepetést tartogat.

A Cristiano Ronaldo házában található egy hatalmas uszoda, borpince, szauna, hatszemélyes jakuzzi és egy irigylésre méltóan gigaméretű gardróbszoba is. Továbbá található benne egy hatalmas konyha is, ami minden várakozást felülmúl.

Ronaldo konyhája épp olyan, mint a játéka, precíz és pontos

Az elegáns konyha elképesztően tágas, így kényelmes színteret biztosít a főzéshez. Ebben a helyiségben is megjelenik a szürke és a barna, amely az egész házban jelen van.

Igazán egyedi védjegyei vannak Ronaldo konyhájának

Az egyik hálószobára is érdemes vetni egy gyors pillantást. Hatalmas ablakok, tágas tér, gyönyörű képek a falon, és egyedi megoldások.

Egy álom lehet itt felébredni

Neked hogy tetszik a sztárfocista háza?

Forrásunk volt.

Képek: The Sun

Címlapkép: Instagram


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek