Hollywoodi sztár kebabozik inkognitóban a 7. kerületben - Felismered, ki Ő?

Egy budapesti török étterembe jár enni Colin Farrell amerikai színész, aki úgy tűnik, igencsak elégedett az étterem kínálatával, pár nap alatt ötször járt a vendéglátóhelyen.

Hiába próbált hosszú szakálla mögé bújni, a vendéglátóhely dolgozói pár nap alatt észrevették, hogy éttermük állandó vendégévé vált az ír színész Colin Farrell. A Förtelmes főnökök, A homár és a Téli mese főszereplője pár nap alatt ötször látogatott el az étterembe, ahol a dolgozók a színész bankkártyájára nyomtatott név alapján jöttek rá arra, ki lett legújabb törzsvendégük.

A Ripost egyik olvasója a Facebookra posztolt fotó után ellátogatott az étterembe, és rögtön ki is faggatta a személyzetet a színész ottjártának részleteiről.

,,A személyzet elmondta, hogy először a nagy szakálla miatt nem is ismerték fel, de mivel kártyával fizetett, lebukott. Így derült ki, hogy nem egy, hanem öt alkalommal is járt az étteremben. Azt mondták, miután felfedte kilétét, nagyon kedves és közvetlen volt, és általában napközben tért be hozzájuk. Ráadásul nem egyedül! A budapesti kísérőjével volt"
- mesélte a lapnak a rajongó.
Colin Farrell a lap értesülései szerint a The North Water című minisorozatot forgatja kis hazánkban.

via Ripost, címlap: Facebook/ Hari Kebab

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek