Még kertnek vagy hétvégi háznak sem kell lennie ahhoz, hogy a szekrényben, spezjban, tárolóban figyeljen a magyar nyarak egyik legkedvesebb eszköze: a bogrács. A minden családot, társaságot összehozó üst, amiben rendszerint igazi pásztorételek készülnek, vagy speciálisabb, felfelé szűkülő változatában halászlé. Pedig a bogrács, konyhánk egyik legősibb főzőedénye más finomságok készítésére is alkalmas, még akkor is, ha eddig mindig a biztonságos zónában lépdeltünk a használatakor.
Nézd meg galériánkban a bográcsozható ínyencségeket:
Néhány recept, ami rotyoghat a bográcsodban:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nyári ötlet a konyhába/kertbe: