Bezárt az étterme, most bajbajutottaknak oszt ételt a magyar vendéglátós

Bangó Norbertnek a koronavírus miatt kellett bezárnia budapesti éttermét. A férfi a bezárást követően sem csüggedt, most nehéz helyzetbe jutott embertársain segít.

Bangó Norbert saját éttermet vezetett, mígnem a koronavírus-járvány okozta válság miatt ő is arra kényszerült, hogy bezárja Kis Kulacs nevű vendéglőjét. Norbert és Vivien nem csüggedtek, elhatározták, hogy segítenek bajba jutott embertársaikon. Az étteremtulajdonos és felesége meleg ételt és alapvető élelmiszereket oszt azoknak az embereknek, akiknek a járvány miatt veszélybe került a megélhetése.

Közzétette: Kis Kulacs Bisztró&Bár – 2020. december 25., péntek

,,A harmadik-negyedik ételosztás után már annyian voltak, és annyi családos jött gyerekekkel együtt, én azt mondtam, hogy bármi lesz, hogyha bármit el kell adnom, akkor is fogom ezt csinálni, és ezeken az embereken megpróbálok segíteni" - nyilatkozta Norbert a Szabad Európának.

Közzétette: Kis Kulacs Bisztró&Bár – 2021. január 7., csütörtök

Norberték nem kaptak állami vagy önkormányzati támogatást az ételosztáshoz, a meleg étel és az alapélelmiszerek finanszírozása magánszemélyek, illetve egy nemrég a kezdeményezéshez csatlakozott alapítvány segítségével jöhet létre. Ahogy az a Szabad Európa videóján is látszik, az ételosztásra sokan mennek el, több tíz- de akár százméteres sorban is várnak az emberek arra, hogy ételhez jussanak.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

címlap: Facebook

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek