Sajnálatos hír érkezett: az ukrán lakosokat ellátó non-profit szervezet egyik étkezdéjét sem kímélték a rakéták. Támadás érte a World Central Kitchen harkivi egységét.
José Andrést itthon nem sokan ismerik, pedig a világszerte ismert spanyol származású séf nevét érdemes megjegyezni, ő ugyanis az az ember, aki, bár harminc étterme van szerte a világon, szabadidejében (és nem csak akkor) nyaralás helyett inkább olyan helyekre megy, ahol a legnagyobb szükség van a segítségre.
Bangó Norbertnek a koronavírus miatt kellett bezárnia budapesti éttermét. A férfi a bezárást követően sem csüggedt, most nehéz helyzetbe jutott embertársain segít.
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.