10 mennyei vacsorafogás, amit egy kis szalonna tesz finomabbá

Van itt minden, mint a búcsúban! Legyen szó gnocchiról vagy kenyérlángosról, a bacon minden sós ételnek jól áll!

  1. 1.

    Tepsis tócsni spenóttal, baconnel és tojással

  2. 2.

    Meleg zöldbabsaláta baconnel és parmezánforgáccsal

  3. 3.

    Mac 'n' Cheese baconnel

  4. 4.

    Toszkán göngyölt hús

  5. 5.

    Zsályás sütőtökkrém pirítóson, baconchipsszel és feta sajttal

  6. 6.

    Grillsajt zöldbabbal és baconchipsszel

  7. 7.

    Mindent bele rakott krumpli

  8. 8.

    Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

  9. 9.

    Házi kenyérlángos

  10. 10.

    Brokkoli alapú pizza Grétitől

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek