Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Azt hitték drogot csempész, de csak ez volt nála

Egészen elképedt az a nő, aki Cheetost szeretett volna magával vinni az utazására, de drogcsempésznek hitték a reptéren és elkobozták a finomságait. Videó is készült!

Biztosan ismeritek az érzést, amikor utaztok valahová, és úgy érzitek, egy kedvenc csoki vagy cukorka nem árt, ha ott van veletek a kiruccanáskor, ki tudja, a célponton is be tudjátok e majd szerezni, nehogy a megszeretett nassolnivaló nélkül maradjatok. Valami ilyesmi járhatott annak a nőnek a fejében, aki az Egyesült Államokból utazott Koreába, és egy „kevés” Hot Cheetost szeretett volna magával vinni. 

Emily Mei influenszer viszont nem aprózta el a dolgot, bőségesen csomagolt a híres chipsből a bőröndjébe, majd teljes nyugalommal elindult a reptérre. Az ottani biztonsági szolgálat viszont sajnálatos módon gyanúsnak titulálta a pakkot és azonnal szét is szedték a táskát, amit a nő videóban rögzített, és fel is töltött a Twitterre. 

Nos, nem egy, vagy két kósza csomag, hanem egészen pontosan 20 zacskó Cheetos került elő, ezt pedig sosem felejti el Emily, ahogy az internet sem, a csípős chips szerelmesének videója ugyanis önálló életre kelt és több, mint másfél millió ember nézte meg az esetet. 

A biztonságiak részéről kiderült, hogy a vizsgálat során fennakadt márkás, Louis Vuitton táskában drogot, vagy olyan vegyszereket kerestek, amelyekből robbanóanyag készíthető, mert gyanúsnak találták. Ők is alaposan megrökönyödtek, amikor szemben találták magukat a kibontott zacskókkal is, amiben csak a csípős puffancsok pihentek és maximum azok felnyitása adott ki pukkanó hangot. 

Ezt láttad már?

Brutális méretű karamellás Kit Kat szeletet készítettünk

A „nagy zsákmány” tucatos szállításának okát egyébként azzal magyarázta Mei, hogy Koreában nehéz hozzájutni a finomsághoz, amit nem csak az ő, de a barátai is imádnak, így az ő kedvükre is akart tenni a gyanús szállítmánnyal. 

Több kommentelő is együttérzését fejezte ki a pórul járt nőnek, és hősnek nevezték, amiért vállalkozott az „emberfeletti” feladatra, hogy átcsempéssze a Cheetost, és többen is megosztották hasonló élményeiket, amikor különböző szomorú okok miatt le kellett mondaniuk a vágyott nassról. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!