Ezt a nagymamát már 260 ezren követik cuki főzős videói miatt

A mexikói Angela nagymamaként igazán különös és divatos hobbit talált magának: Youtube csatornát indított, és kamera előtt kezdett el főzni mexikói ínyencségeket. 

Angela nyugdíjas éveinek izgalmasabbá tételére azt találta ki, hogy indít egy saját Youtube csatornát, amelyen különböző mexikói recepteket készít el. A dél-amerikai nagymama jelmondata és egyben csatornájának neve: ,,Farmomról a konyhádba!", népszerűsége pedig úgy tűnik töretlen, a videómegosztón ugyanis már 256 ezren követik a mexikói nagymamát.
Angela tulajdonképpen új szintre emeli a hagyományos ételek receptjeinek generációról generációra való átadását. A videókban az összes étel készítését fázisonként mutatja be nagyon autentikus környezetben, ráadásul még bepillantást nyerhetünk abba is, hogyan tart fenn egy egészen nagy gazdaságot az idősödő néni.
Az influencer nagymama sokak kedvence lett az elmúlt hónapokban, ráadásul nem csak a mexikói közönség köreiben. Videóit még az is megérti, aki nem tud spanyolul, a hölgy ugyanis mindent megmutat, ami kis konyhájában történik. Mi most itt hagyunk téged Angelával, hátha megtetszik valami különleges mexikói recept.

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek