Tündérien táncol Anthony Hopkins a saját konyhájában

A mai nap végére egy kis kedvesség: Anthony Hopkins önfeledt tánca a saját konyhájában, olasz vacsora előtt. Nem is kell nekünk több!

A 85 éves Anthony Hopkins wales-i színészóriás nem akármilyen videót posztolt a TikTok-csatornájára: egy laza vasárnap este olasz vacsorát készít otthon, fekete mackóban, közben pedig csukott szemmel, teljes átéléssel rumbázik!

A színházban és filmvásznon egyaránt aktív Hopkins sokaknak Hannibal Lecter rémisztő karaktereként ivódott az emlékezetébe, most viszont egy egész más arcát mutatta meg rajongóinak, érdemes megnézni:

@anthonyhopkins

Hey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝

♬ original sound - Anthony Hopkins

Egyébként a videó alapján ravioli lesz a vacsora:

Hangulatos konyhájában mi is eltáncolgatnánk!

Forrásunk volt.


Még több friss és érdekes itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.