Állj meg és kóstolj! – Time for wine

A legjobb borokkal, igazi nyüzsgő, városi környezetben várnak mindenkit június első hétvégéjén az Erzsébet térre. Megnyílt a Time for Wine!

Május 31-én megnyílt az Erzsébet tér borbárja, ahol 23 kiállító, köztük neves borkészítők és feltörekvő borászok várják a hozzáértő közönséget és a lelkes kóstolókat.
Az egykori Gödör Klub – mára Akvárium – területénél keresve sem találhattak volna alkalmasabb helyszínt a szervezők a borbár megnyitásához. A kiállító pincészetek borkülönlegességei mellett a látogatókat sörpadok, kóstolók, sajtpultok várják.
A Time for Wine-ra belépési díj nincsen, a kóstolópohárért viszont fizetnünk kell ötszáz forintot. A nyitás időpontja egyébként nem véletlenül esett az első júniusi hétvégére, ugyanis a Belvárosi Fesztivál is ezekben a napokban zajlik, így rengeteg érdeklődőre lehet számítani. Számos koncert és fellépő, nyüzsgő borbár és vidám emberek – nem is kell több a tökéletes városi hétvégéhez!
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek