Állj meg és kóstolj! – Time for wine

A legjobb borokkal, igazi nyüzsgő, városi környezetben várnak mindenkit június első hétvégéjén az Erzsébet térre. Megnyílt a Time for Wine!

Május 31-én megnyílt az Erzsébet tér borbárja, ahol 23 kiállító, köztük neves borkészítők és feltörekvő borászok várják a hozzáértő közönséget és a lelkes kóstolókat.
Az egykori Gödör Klub – mára Akvárium – területénél keresve sem találhattak volna alkalmasabb helyszínt a szervezők a borbár megnyitásához. A kiállító pincészetek borkülönlegességei mellett a látogatókat sörpadok, kóstolók, sajtpultok várják.
A Time for Wine-ra belépési díj nincsen, a kóstolópohárért viszont fizetnünk kell ötszáz forintot. A nyitás időpontja egyébként nem véletlenül esett az első júniusi hétvégére, ugyanis a Belvárosi Fesztivál is ezekben a napokban zajlik, így rengeteg érdeklődőre lehet számítani. Számos koncert és fellépő, nyüzsgő borbár és vidám emberek – nem is kell több a tökéletes városi hétvégéhez!
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!

Nosalty

További cikkek