9 ropogós zöldségfasírt a húsmentes napokra

Hoztunk nektek fasírtokat répából, leveszöldségekből, cukkiniből, borsóból, sütőtökből, lilakáposztából – utóbbi eszméletlen színt kapott! Melyik jöhet?

  1. 1.

    Cukkinifasírt alaprecept

  2. 2.

    Magyaros répafasírt

  3. 3.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

  4. 4.

    Reform tökmagos cukkinifasírt

  5. 5.

    Leveszöldség fasírt

  6. 6.

    Hajdinás kölesfasírt

  7. 7.

    Zabpelyhes zöldborsófasírt

  8. 8.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  9. 9.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek