A lecsót mindenki máshogy szereti, nem is akarok senkit sem áttéríteni, azonban néha nem árt szétnézni, hogy a többiek miként készítik. Mondjuk arra gondoltunk már, hogy kaprot tegyünk bele? Vagy hogy római köménnyel fűszerezzük? Esetleg hogy debreceni helyett tofuval is csinálhatunk vega verziót? Az a legjobb benne, hogy sokszínűségének hála a végtelenségig variálható, balkáni eredetének köszönhetően pedig a különböző országok konyhái még színesebbé teszik! Nektek melyik a kedvencetek?
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó358Kalória6.1gFehérje28.3gSzénhidrát26.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó295Kalória12.8gFehérje12gSzénhidrát22.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó310Kalória11.8gFehérje30.5gSzénhidrát17.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó208Kalória14.9gFehérje12.6gSzénhidrát12.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó316Kalória17gFehérje24.6gSzénhidrát18.2gZsír -
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több lecsó123Kalória6.7gFehérje25.3gSzénhidrát1.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó89Kalória4gFehérje19.8gSzénhidrát0.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lecsó352Kalória14.1gFehérje44.9gSzénhidrát15gZsír