8 szezonnyitó lecsós recept

Megérett a paradicsom, itt a friss paprika, úgyhogy itt az idő, hogy kezdetét vegye ez idei lecsószezon is!

A lecsót mindenki máshogy szereti, nem is akarok senkit sem áttéríteni, azonban néha nem árt szétnézni, hogy a többiek miként készítik. Mondjuk arra gondoltunk már, hogy kaprot tegyünk bele? Vagy hogy római köménnyel fűszerezzük? Esetleg hogy debreceni helyett tofuval is csinálhatunk vega verziót? Az a legjobb benne, hogy sokszínűségének hála a végtelenségig variálható, balkáni eredetének köszönhetően pedig a különböző országok konyhái még színesebbé teszik! Nektek melyik a kedvencetek?

  1. 1.

    Lecsó

  2. 2.

    Cukkini lecsó 3.

  3. 3.

    Menemen ahogy Baklavaria készíti

  4. 4.

    Tofus lecsó

  5. 5.

    Tojásos lecsó

  6. 6.

    Kapros lecsó

  7. 7.

    Ratatouille levendulával

  8. 8.

    Lecsó virslivel és bulgurral

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek