A lecsót mindenki máshogy szereti, nem is akarok senkit sem áttéríteni, azonban néha nem árt szétnézni, hogy a többiek miként készítik. Mondjuk arra gondoltunk már, hogy kaprot tegyünk bele? Vagy hogy római köménnyel fűszerezzük? Esetleg hogy debreceni helyett tofuval is csinálhatunk vega verziót? Az a legjobb benne, hogy sokszínűségének hála a végtelenségig variálható, balkáni eredetének köszönhetően pedig a különböző országok konyhái még színesebbé teszik! Nektek melyik a kedvencetek?
8 szezonnyitó lecsós recept
Megérett a paradicsom, itt a friss paprika, úgyhogy itt az idő, hogy kezdetét vegye ez idei lecsószezon is!
A lecsót mindenki máshogy szereti, nem is akarok senkit sem áttéríteni, azonban néha nem árt szétnézni, hogy a többiek miként készítik. Mondjuk arra gondoltunk már, hogy kaprot tegyünk bele? Vagy hogy római köménnyel fűszerezzük? Esetleg hogy debreceni helyett tofuval is csinálhatunk vega verziót? Az a legjobb benne, hogy sokszínűségének hála a végtelenségig variálható, balkáni eredetének köszönhetően pedig a különböző országok konyhái még színesebbé teszik! Nektek melyik a kedvencetek?
Hozzászólások
Kivancsian tekergettem az egeret, hogy lassam melyik a 8. recept, de nem latom.
Igazad van, valamiért nem jelent meg az utolsó recept, de már orvosoltam a hibát! Köszönöm, ízHUSZÁR
Az en kedvencem szerintem a vilag legfinomabbja.A harom alap hozzavalo, a hagymaval egyutt zuzott fokhagyma, s a kesz lecsot tejfollel osszeforralni. Nincs is ennel jobb :)