8 szezonnyitó lecsós recept

Megérett a paradicsom, itt a friss paprika, úgyhogy itt az idő, hogy kezdetét vegye ez idei lecsószezon is!

A lecsót mindenki máshogy szereti, nem is akarok senkit sem áttéríteni, azonban néha nem árt szétnézni, hogy a többiek miként készítik. Mondjuk arra gondoltunk már, hogy kaprot tegyünk bele? Vagy hogy római köménnyel fűszerezzük? Esetleg hogy debreceni helyett tofuval is csinálhatunk vega verziót? Az a legjobb benne, hogy sokszínűségének hála a végtelenségig variálható, balkáni eredetének köszönhetően pedig a különböző országok konyhái még színesebbé teszik! Nektek melyik a kedvencetek?

 1. 1.

  Lecsó

 2. 2.

  Cukkini lecsó 3.

 3. 3.

  Menemen ahogy Baklavaria készíti

 4. 4.

  Tofus lecsó

 5. 5.

  Tojásos lecsó

 6. 6.

  Kapros lecsó

 7. 7.

  Ratatouille levendulával

 8. 8.

  Lecsó virslivel és bulgurral

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.