8 spórolós főzelék, amikkel gyorsan elkészülsz

Szépen lassan kezdenek begyűrűzni a friss, szezonális zöldségek. Persze akad olyan, amire még várni kell, ilyenkor nyugodtan használd a mirelit változatot. Főzelékfőzésre fel!

  1. 1.

    Egyszerű tökfőzelék

  2. 2.

    Sóskafőzelék

  3. 3.

    Tökfőzelék Dacota konyhájából

  4. 4.

    Vajas répafőzelék

  5. 5.

    Egyszerű burgonyafőzelék

  6. 6.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  7. 7.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  8. 8.

    Vegán tökfőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek