Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4 ruhaméretet fogyott, hogy tökéletesen mutasson az esküvői ruhájában

Natalie óriási akaraterejének köszönhetően alig egy év alatt érte el ezt a fantasztikus eredményt.

A most 29 éves brit nő, Natalie Mellor sosem volt az a vékony alkat. Mindig ducibb volt a barátnőinél, de ez egészen addig egyáltalán nem zavarta, míg kisfia születése után rá nem állt a mérlegre. Döbbenten tapasztalta, hogy 98 kilóra hízott. Tudta, hogy változtatnia kell, de egyszerűen nem érzett elég motivációt.

„Fiatalkorom óta kínlódtam a súlyommal, és úgy tűnt, évről évre egyre nagyobb vagyok, nagyobb, mint a barátnőim. Amikor terhes lettem a kisfiammal, Henryvel, az orvos figyelmeztetett, hogy kórosan elhíztam, ami engem és a babát is veszélyeztet. Ez szörnyű érzés volt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MDWfeatures (@mdwfeatures) által megosztott bejegyzés,

Mikor azonban barátja megkérte a kezét, tudta, hogy nem szeretne egy 48-as ruhában végigvonulni a padsorok között, szóval diétázni kezdett. Bár sokan nem hitték, hogy sikerülhet az anyukának, Natalie mégis rácáfolt mindenkire. Egy évvel később, az esküvője napján 60 kiló volt, és gyönyörűen mutatott rajta az a ruha, amit megálmodott magának.

Natalie-tól rengetegen kérdezik azóta is, hogyan csinálta, amire ő mindig csak annyit válaszol:

„Én azt javaslom, hogy először kezdd azzal, hogy felírod, mit eszel egy nap, mert így sokkal könnyebb lesz látnod, min kell változtatnod.”

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: MDWFeatures 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!