8 nagyon krémes, tejszínes hús a hétköznapjaidra

Tejszínnel krémesített finomságok, sok hússal - ezúttal nem a laktózérzékenyeknek és vegáknak kedvezünk.

  1. 1.

    Mézes-mustáros csirke Mariettától

  2. 2.

    Vajas csirke

  3. 3.

    Csirkepogácsa tárkonyos mártásban

  4. 4.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  5. 5.

    Vajas-citromos csirkecombok

  6. 6.

    Tárkonyos csirkeragu

  7. 7.

    Csirkemell meggyszósszal

  8. 8.

    Tejszínes-mustáros sertéskaraj

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?