8 isteni, sűrű és színpompás leves zöldborsóval

Tavasz vége, nyár eleje a zsenge zöldborsó időszaka (is). Imádjuk fejtegetni az apró zöld hüvelyeket - tedd levesbe, de ne főzd túl, hagyd roppanni!

  1. 1.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  2. 2.

    Tárkonyos pulykaraguleves

  3. 3.

    Mentás borsóleves ropogós baconnel

  4. 4.

    Olasz zöldségleves

  5. 5.

    A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

  6. 6.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  7. 7.

    Kókusztejes zöldborsókrémleves

  8. 8.

    Tejfölös borjúraguleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek