7 töltötthús-recept a vasárnapi ebédhez

Varázsoljunk laktató húsételeket a vasárnapi asztalra, hogy garantáltan ne maradjon éhesen a család!

Csirke, pulyka, sertés - neked melyik a kedvenced? Jó hír, hogy mindegyiket kedvünk szerint megpakolhatjuk mindenféle jósággal, és még a bevált receptekhez sem kell ragaszkodnunk. Nézzünk szét a hűtőben és a kamrában, hogy maradt-e valamilyen felesleges zöldség vagy esetleg egy bontott zacskó aszalt gyümölcs és nyugodt szívvel zúdítsuk bele! Az is elképzelhető, hogy a fűszeres polcot végigpásztázva kapunk ihletet, hiszen kedvenc ízesítőnk hozzáadásával teljesen már karaktert adhatunk egy-egy fogásnak. Bátran kísérletezzünk, akár eme 7 recept egyikével is!

  1. 1.

    Töltött csirkecomb Iluskától

  2. 2.

    Kapros túróval töltött rántott csirkemell

  3. 3.

    Töltött dagadó 1.

  4. 4.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  5. 5.

    Aszalt paradicsommal töltött csirke

  6. 6.

    Pulykamell töltve Piroska konyhájából

  7. 7.

    Pirított velővel töltött sertéskaraj

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!