7 kihagyhatatlan fasírtrecept

Imádjuk a klasszikus fasírtot, ám rengeteg változatban el lehet készíteni. Mindig van új a nap alatt, szolgáljon bizonyítékul eme 7 isteni recept. Próbáld ki őket még ma!

Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani:

 1. 1.

  Fóliában sült töltött fasírttekercs

 2. 2.

  Sütőben sült tárkonyos fasírtgolyók

 3. 3.

  Pulykafasírt kukoricás rizzsel

 4. 4.

  Párizsi-fasírt káposztasalátával

 5. 5.

  Diós fasírt színes paprikakörettel

 6. 6.

  Sajtos paprikával töltött fasírt

 7. 7.

  Curry-s fasírtgolyók

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek