7 kihagyhatatlan fasírtrecept

Imádjuk a klasszikus fasírtot, ám rengeteg változatban el lehet készíteni. Mindig van új a nap alatt, szolgáljon bizonyítékul eme 7 isteni recept. Próbáld ki őket még ma!

Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani:

 1. 1.

  Fóliában sült töltött fasírttekercs

 2. 2.

  Sütőben sült tárkonyos fasírtgolyók

 3. 3.

  Pulykafasírt kukoricás rizzsel

 4. 4.

  Párizsi-fasírt káposztasalátával

 5. 5.

  Diós fasírt színes paprikakörettel

 6. 6.

  Sajtos paprikával töltött fasírt

 7. 7.

  Curry-s fasírtgolyók

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.