Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani:
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több fasírt491Kalória41.1gFehérje6.4gSzénhidrát32.4gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több fasírt515Kalória45.2gFehérje25.5gSzénhidrát24.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több fasírt1039Kalória52gFehérje138.8gSzénhidrát29.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több fasírt428Kalória14.1gFehérje32.6gSzénhidrát28.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több fasírt637Kalória34.6gFehérje46.4gSzénhidrát35.2gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségnehézMég több fasírt463Kalória36.3gFehérje20.2gSzénhidrát26.4gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több fasírt143Kalória14.2gFehérje3.9gSzénhidrát7.4gZsír