Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

60 perc és majdnem két tucat Big Mac – durva rekordot döntött egy nádszálvékony lány

Furcsa rekordot állított fel egy 55 kg-os orvostanhallgató lány, amikor egy óra alatt elfogyasztott 22 hamburgert. 

Bárki bármit mond, szinte mindenki elcsábult már életében valami gyorséttermi nyalánkságra – félévente egyszer én is bevállalok a mekiben egy Big Macet, nem tagadom. Az viszont mindenkinek durva vizuális élmény lesz, és mindenképpen túúúl sok a jóból, amit az új-zélandi Nela Zisser vitt véghez – írta meg a 24.hu.

A 27 éves orvostanhallgató lány mindössze 55 kilós, de simán, szinte mosolyogva vágott be a fent nevezett szendvicsből 22 darabot. Ez önmagában is durva, de tette mindezt 60 perc alatt!!!

Bár tudjuk, hogy a Burger King tréfája szerint a Big Mac bizony nem a legnagyobb méretű burger a nap alatt, de az egyébként is rekordzabálással hírnevet szerző Nela ezt most alaposan odatette. Összesen 1 kg marhahús, és lazán 12 ezer kalória egyszerre, ami a 170 cm-es lánynak nem okozott túl nagy gondot.

Íme a rekordzabálás:

A lány hat éve foglalkozik versenyevéssel, ráadásul édesanyja hatására vágott bele a nem mindennapi tevékenységbe. A LadBible cikkében olvasható, hogy pár éve egy 10 ezer kalóriás angol reggelit is betermelt, a rekordokat pedig szigorúan dokumentálja is a YouTube csatornáján, ahol mára több, mint kétszázezer lelkes követője van. 

Járja a világot, és minden lehetséges versenyen elindul, ahol jó eredményekre számít. Legyen szó pizzáról vagy hotdogról, a nő gyomrának úgy tűnik, semmi nem szabhat akadályt. 

Arra egyébként, hogy vékony alkata és a folyamatos, több tízezer kalóriás zabálás hogyan férhet meg egymás mellett, azt válaszolta, nem zárják ki egymást.

Majonézpusztító rokonlelkéhez hasonlóan, akiről már beszámoltunk korábban, ő is rengeteget edz, és bizonyos napokon semmilyen ételt nem fogyaszt, máskor pedig mindössze kétszer eszik egy nap. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Nela Zisser/Youtube

via és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!