60 perc és majdnem két tucat Big Mac – durva rekordot döntött egy nádszálvékony lány

Furcsa rekordot állított fel egy 55 kg-os orvostanhallgató lány, amikor egy óra alatt elfogyasztott 22 hamburgert. 

Bárki bármit mond, szinte mindenki elcsábult már életében valami gyorséttermi nyalánkságra – félévente egyszer én is bevállalok a mekiben egy Big Macet, nem tagadom. Az viszont mindenkinek durva vizuális élmény lesz, és mindenképpen túúúl sok a jóból, amit az új-zélandi Nela Zisser vitt véghez - írta meg a 24.hu.

A 27 éves orvostanhallgató lány mindössze 55 kilós, de simán, szinte mosolyogva vágott be a fent nevezett szendvicsből 22 darabot. Ez önmagában is durva, de tette mindezt 60 perc alatt!!!

Bár tudjuk, hogy a Burger King tréfája szerint a Big Mac bizony nem a legnagyobb méretű burger a nap alatt, de az egyébként is rekordzabálással hírnevet szerző Nela ezt most alaposan odatette. Összesen 1 kg marhahús, és lazán 12 ezer kalória egyszerre, ami a 170 cm-es lánynak nem okozott túl nagy gondot.

Íme a rekordzabálás:

A lány hat éve foglalkozik versenyevéssel, ráadásul édesanyja hatására vágott bele a nem mindennapi tevékenységbe. A LadBible cikkében olvasható, hogy pár éve egy 10 ezer kalóriás angol reggelit is betermelt, a rekordokat pedig szigorúan dokumentálja is a YouTube csatornáján, ahol mára több, mint kétszázezer lelkes követője van.

Járja a világot, és minden lehetséges versenyen elindul, ahol jó eredményekre számít. Legyen szó pizzárólvagy hotdogról, a nő gyomrának úgy tűnik, semmi nem szabhat akadályt.

Arra egyébként, hogy vékony alkata és a folyamatos, több tízezer kalóriás zabálás hogyan férhet meg egymás mellett, azt válaszolta, nem zárják ki egymást.

Majonézpusztító rokonlelkéhez hasonlóan, akiről már beszámoltunk korábban, ő is rengeteget edz, és bizonyos napokon semmilyen ételt nem fogyaszt, máskor pedig mindössze kétszer eszik egy nap.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Nela Zisser/Youtube

viaés via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!