Diana hercegné ma lenne 60 éves – Kedvenc ételeivel emlékezünk rá

A tragikusan fiatalon elhunyt Diana ma töltené be a 60. életévét. A hercegnéről köztudott, hogy tudatosan odafigyelt az egészséges étkezésre, most kedvenc ételeivel emlékezünk meg róla.

Darren McGrady Diana séfje volt 1993-tól 1997-ig. A hercegnő halála után interjút adott, amiben elárulta, melyek voltak Diana kedvenc ételei. A szakács állításai szerint Diana mellőzte az addig bevettnek tartott "királyi" fogásokat: a nehezebb vörös-, marha- vagy disznóhúsokat, és főleg a vegetáriánus fogásokra, továbbá a csirkére és a halra koncentrált.

Diana hercegné ma lenne 60 éves – Kedvenc ételeivel emlékezünk rá

Lássuk, mely ételeket fogyasztotta gyakran az egykori hercegné:

  1. 1.

    Borscs

  2. 2.

    Egészben sült citromos csirke

  3. 3.

    Gravlax, a skandináv pácolt lazac

  4. 4.

    Zöld juice kezdőknek

  5. 5.

    Baconös-tojásos töltött krumpli

  6. 6.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  7. 7.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

  8. 8.

    Lassan sült bárány

Címlapkép: INSTAGRAM/PRINCESS.DIANA.FOREVER, (FOOD) ISTOCKPHOTO

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!