A 6 legjobb dolog, ami a csöves kukoricával történhet
Ne csak a strandon rágcsáld, készítsd el otthon is, és turbózd fel! Kend meg vajjal, készíts hozzá chiliszószt, vagy edd úgy, ahogy a mexikóiak! Mutatjuk a recepteket!
Ne csak a strandon rágcsáld, készítsd el otthon is, és turbózd fel! Kend meg vajjal, készíts hozzá chiliszószt, vagy edd úgy, ahogy a mexikóiak! Mutatjuk a recepteket!
Ha valami gyors, mégis különleges finomságra vágysz, próbáld ki ezt a mézes-citromos halloumit ropogós szezámmaggal! A kívül pirult, belül lágy sajt tökéletesen harmonizál az ...
A rántott csirkét nem tudjuk megunni, ez a csudaropogós verzió az amerikai délről pedig egyből az új kedvencünk lett! Szószba tunkolva vagy remuláddal kínálva is szuper, de akár ...
Szeretjük a vargabélest, ugye? Akkor ugyan miért ne szerethetnénk annyira, hogy tavasz végén és nyár elején teletömjük friss eperrel és eperlekvárral? A túrónak amúgy is fantasztikus ...
Juj, de finom lesz ez a hármasfogat! Tudjuk, hogy a főétel megosztó, de most úgy döntöttünk, csak magunkkal foglalkozunk, mi pedig imádjuk a hawaii csirkét.
NosaltyRácz Jenő neve időről időre felbukkan: televíziós szereplései, családi történések vagy éppen az éttermében járt hollywoodi színészek miatt. Most éppen azzal keltette fel a közérdeklődést, hogy Instagramján megosztott sztoriban botránkozott meg egy leendő szakácsmunkatárs üzenete miatt.
NosaltyŐsszel és télen különösen jól esik egy csésze ebből a különleges italból, de nyáron akár hidegen is fogyaszthatjuk ezt a csodás italt.
NosaltyTavasszal akarva akaratlanul friss erdei termésekbe lehet botlani, ha az erdőt járjuk. A piros bogyókat látva minden bizonnyal elcsábulunk egy-két édes falat erejéig, azonban előtte mindenképp győződjünk meg arról, hogy ehető bogyóról van szó!
Ha termesztesz a kertedben friss zöldfűszereket, a kapor is a repertoárod része, és imádnád, ha még több, még bujább termésed lenne, egy olcsó hozzávalót tegyél a locsolóvízbe.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
Nagyon gyorsan elkészíthetjük ezt a pogácsát, amit például bármilyen zöldségleves kísérőjeként kínálhatunk - és már kész is a könnyű ebéd.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...